Adfactor header

5.8.13

N E X T // L E V E L

OUTFIT
SUNNIES. SURFACE TO AIR.
PEPLUM TOP. H&M TREND.
BAG. CHANEL.
SKIRT. ACNE STUDIOS.
SANDALS. GIVENCHY.


Monday, the beginning of a brain-cracking countdown. I'm turning 25 this Thursday (yay or nay, not quite sure). So as some might say "it's just a number" - stop reading now. Now.

Though the wisdom of being just a number, is absolutely correct and also nothing more than just words, turning 25 does more to the mind than wanted. As I have already spoken about the life-changing content and attitude of life when youth turns its back on you (see here) I have now come to the point of reflecting on my past years.  

Am I where I wish to be? Have I taken full advantage of the carefree years? And am I ready for a more serious take on life? Ready or not.. 25, here I come.

25... Damn it.


PHOTOS TAKEN BY A HANDSOME MAN

YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & TWITTER


5 comments:

 1. I love your outfit! The top and the skirt look like a dress and it's very nice!
  Have a good day, www.itsaboutla.fr

  ReplyDelete
 2. It gets worse when you turn 30, trust me! (I was there 2 years ago) Luckily people always guess my age is 25/26. I love the sandals and the Chanel bag. =)

  ReplyDelete
 3. You'll love it! Lots of celebrating and many new things ahead. Love the outfit! At first I thought it was a dress as well.
  Have a great week! XO Laura

  ReplyDelete
 4. Ik vond 25 niet zo'n punt en om eerlijk te zijn...geen enkele leeftijd. Ik ben vorige week 29 geworden en dus volgens jaar 30. Best een schokkend feitje. Maar ieder jaar heeft tot nu toe zijn voor- en nadelen getoond en in al die jaren heb ik zoveel meegemaakt dat ik iedere keer weer blij ben met dat jaartje erbij. Het is toch weer een jaar dat ik bij de mensen mag zijn die mij lief zijn. Zorgen vrij ben je denk ik nooit, maar genieten van iedere dag probeer ik zeker weten. Ik vind je outfit trouwens weer prachtig en alvast een hele fijne dag donderdag! Ik hoop dat je er vol van kan genieten! xx


  www.creativityandchocolate.com

  ReplyDelete
 5. Haha, ik weet nog dat ik mijn vriend zo pestte toen hij 25 werd :p

  Maar zo erg zal het vast niet zijn ;)  www.style-chameleon.com

  WIN 100 EUROS TO SPEND ON SHOES!!!

  ReplyDelete