Adfactor header

26.4.13

COME & MEET ME

COLLAB        

As you know, these last few weeks I have been very busy with upcoming projects. Today I finally get the chance to share my collaboration with the Dutch webshop TheCollector.com and I. For their upcoming e-magazine I have been asked as Guest Editor and host of the launch party. On Thursday the 2nd of May we will finally show the first glance of the magazine to the crowd and celebrate it together..!


Enough about me, how about you meeting me ?

I invite 2 (each +1) readers to join me at the launch party next week in Amsterdam. You will be surrounded with Holland's finest fashion crowd, drinks, music, pretty clothes and well, me. 

What to do ?
* Leave your most creative, fun and/or sweet reason why you should be part of this event in the comment box underneath. 
* Get yourself a cute outfit 

Monday (29th of April)  I will announce who will be the lucky party-girl/boy!


PHOTO TAKEN BY BARBARA DE HOSSON

YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & TWITTER


10 comments:

 1. Oe wat een leuke kans!
  Ik zou het leuk vinden om een dansje met je te komen maken, niet alleen omdat ik wel hou van een feestje, ik ben ook erg benieuwd naar het e-magazine :)

  XO

  ReplyDelete
 2. Hoi,
  Het lijkt mij erg leuk om mee te gaan. Ik ken je blog nu pas een maand, maar je bent nu al een groot inspiratiebron(qua stijl maar ook dingen die je durft zoals naar parijs verhuizen)! Ik snap niet hoe ik heb voor die tijd heb gedaan zonder jou blog. Daarom lijkt het me erg leuk om je te onmoeten en mee te gaan naar het feestje;)
  x Eva
  (evaschrama@hotmail.com)

  ReplyDelete
 3. Daar wil ik uiteraard graag bij aanwezig zijn! Waarom?!
  Ook deze dorpse meid houdt van een cool feestje ;)
  I will show you how to rock one en dan wel op de manier
  zoals wij het hier in het oooosten doen. Haha.

  De outfit daarentegen moet eventueel nog worden geregeld.
  Genoeg in de kast, alleen is niets goed genoeg voor zo'n knallend feestje als deze.

  Xoxo

  Caroline
  www.pickmeanoutfit.com

  ReplyDelete
 4. Wat een gave kans zeg en gefeliciteerd met je samenwerking met TheCollector.com. Ik vind het altijd lastig om te zeggen waarom nu juist IK uitgenodigd zou moeten worden in plaats van iemand anders, maar daar gaan we dan.
  Mijn grootste inspiratie zijn maar een paar bloggers en jij bent daar een van. Een eigen stijl waar ik me in kan verplaatsen zonder alleen maar designer items te zien en daardoor te denken dat het voor mij toch nooit haalbaar is er zo uit te zien. Voor mijn gevoel zie ik ook echt jou op de foto's en bij andere blogs twijfel ik daar nog wel eens aan. Daarnaast vind ik het gewoon heel erg leuk om je in het echt te ontmoeten en te zien wie de persoon achter de blog nou is in real life! Fingers crossed vanaf nu en alvast veel plezier en succes met de voorbereidingen! xxx Eva

  www.creativityandchocolate.com

  ReplyDelete
 5. Het lijkt me een unieke kans om aanwezig te zijn bij een feestje van TheCollector.com! De timing van dit feestje is perfect; ik ga over anderhalve maand stagelopen bij een fashion pr-bureau in Amsterdam. Tijdens het feestje volgende week kan ik alvast kennis maken met, zoals jij zei, 'Holland's finest fashion crowd'. Daarmee kan ik nog eens indruk maken! Daarnaast lees ik al bijna twee jaar je blog en zou ik graag willen zien wie het 'creatieve meesterbrein' achter LizaChloe is! Lijkt me gezellig om onder het genot van een glaasje wijn, wellicht champagne? :), meer te weten te komen over je blog en je beter te leren kennen! De laatste, wildste en beste reden dat ik mee wil: I LOOOOVE TO PARTY!!!! And I think you love it too!

  XXXX

  ReplyDelete
 6. Ah dit lijkt me echt zo leuk! Helaas ben ik een week op vakantie dus kan ik niet.. Maar een weekje New York is natuurlijk ook niet verkeerd

  ReplyDelete
 7. aaah leuk zeg! Gefeliciteerd met je samenwerking. Ik zou graag willen komen naar het feestje. Vind jou een hele leuke blogster en ben dan ook erg benieuwd naar de samenwerking. Nog nooit op zo'n soort event geweest, dus het zou ontzettend tof zijn om zoiets eens mee te maken :)

  ReplyDelete
 8. Sinds enkele jaren ben ik helemaal weg van mode en alles wat ermee te maken heeft. Sinds kort probeer ik er zelf ook iets mee te doen. Wat mij echter tegenhoudt om er echt voor te gaan is een gevoel van verlegenheid en de angst om te falen. Het bijwonen van een feest als deze zou mij echter een duw in de juiste richting geven. Met name het spreken met mensen zoals jij, die de sprong in het diepe hebben gewaagd en iets doen waar ze gelukkig van worden, zou mij enorm inspireren. Verder vind ik dat je een toffe stijl hebt en grijp ik elk excuus aan om een toffe outfit a la LizaChloe te scoren ;)

  Bisous,

  Leanne
  l_piard@hotmail.com

  ReplyDelete